Välkommen till din nya hemsida

Gratulerar till din nya hemsida. Du har nu skapat ett eget konto med webbutrymme och en färdig grundmall.
Härmed kan du börja göra hemsidan personlig genom att fylla den med eget innehåll.
  • För att redigera ett dokument eller ett inlägg för du muspekaren över den aktuella texten och klickar sedan på pennan som dyker upp.
  • För att ändra inställningarna för ett objekt, som att t ex ändra rubriken för det, för muspekaren över det aktuella objektet och klickar sedan på kugghjulet som dyker upp.
  • För att flytta ett objekt för du muspekaren över det aktuella objektet, klickar på förflyttningsikonen och håller in den samtidigt som du drar den till önskat läge på sidan.
  • För att radera ett objekt för du muspekaren över det aktuella objektet och klickar sedan på den röda ikonen som dyker upp.
  • För att få in nya objekt på sidan klickar du på "Lägg till nytt objekt" längst ner på aktuell sida. Sedan kan du dra och släppa för att förflytta objektet till en ny plats på sidan när du önskar det.
Om du har några frågor eller funderingar eller om du behöver hjälp med något som rör hemsidan, är du välkommen att kontakta oss genom att skicka din fråga till oss via e-post.
Lycka till med din nya hemsida och hjärtligt välkommen som kund till oss.
 

Tips till hemsidan

Eftersom detta är en del av din startsida bör sidan innehålla en introduktion till din hemsida eller en presentation av det som din hemsida handlar om. Det kan vara en en beskrivning av dig, dina hundar, din verksamhet eller ett projekt med syfte och mål.
Se därför till att besökaren direkt förstår vad din sida handlar om och vad de kommer att få ta del av om de stannar kvar.
 

Om startsidan

Innehållet på din startsida ska en ge föraning om eller ett smakprov på vad som finns på hemsidan.
Se min stamtavlaVi har lagt upp startsidan på så sätt att det ska vara enkelt för dig att kunna informera dina besökare om det som är viktigt på hemsidan. Det kan vara information om dig och dina intressen, dina produkter, tjänster eller dina mål som sedan presenteras närmare på de andra sidorna på din hemsida.

Se startsidan på din hemsida som ett skyltfönster där du försöker fånga dina besökares uppmärksamhet genom att visa dem en del av det som du har att erbjuda på hemsidan.
Det gör du genom att lägga in exempel på aktuella produkter, tjänster, nyheter m.m. Kort sagt, om du har något viktigt att visa eller skriva, ska du göra det här och länka gärna sen till den sidan för mer information.

Fotoalbum

paw
Friends
Beagle
Soluppgång
En lång och trång gata
Blomma
Människans bästa vän
Solnedgång
Nattliv

 

Besökare idag: 9
Denna månad: 86
Totalt: 420620